ZfDP bruin bont - geb 2008 - 1.71m.

Lord Leatherdale - Fruhling - Pericless xx - Ordonnans

 

Love For You is goedgekeurd bij het ZfDP. Hij heeft een uitstekend exterieur, Is mooi bont van kleur en heeft drie zeer goede basisgangen.

Love For You is een zoon van Lord Leatherdale en de stermerrie Louise (v. Fruhling x Pericles xx). Uit een zeer interessante merrielijn! Grootmoeder Wanda is een volle zus van de GP-Dressuur hengst Samber . Merrielijn 7 , fokfamilie 488. Fokker Smilda Roderwolde.

Nakomelingen van zijn moeder, de stermerrie Louise :                

Vedo (v. Polanski) Finale VSN cup, verkocht naar Dubai.

Tsambikos (v.Larino) Z2-drs, 2x halve finale Pavo cup.

 Artalou (v.Sunny Boy) elite, reserve-kampioen 3jr. Groningen.

Love For You heeft met veel succes de 70-dagentest in Neustadt-Dosse  gelopen. Hij werd tweede in de test, scoorde hoog voor exterieur  8.75 , rijbaarheid 8.5 , dressuur 8.43 en springen 7.18


 Love For You valt niet alleen op vanwege zijn kleur maar ook door zijn kwaliteiten.

De veulens zijn rijtypisch, lichtvoetig en hebben een zeer goede zelfhouding in de bewegingen. Love For You geeft zijn kleur ongeveer 50% door!                                           

2013, 2014 en 2015 Nationaal Kampioensveulen reg.A NRPS.

2016 Reg. Noord- en Nationaal kampioen Ermelo, de 3jr.Livia (Love For You x Jazz x Balzflug ) Een droompaard, met haar enorme uitstraling, heel mooi type en in beweging waardeerd deze merrie zich nog verder op!                                                                                                                                      De  3jr. merrie Lady Love ( Love For You x Leeroy x Jumper) werd Reserve kampioen.

Hergen van Hall die Love For You in training heeft, behaalde dit indoor seizoen aansprekende scores in ZZ-Licht (rond 67%). In het ZZ-zwaar behaalde ze in vier wedstrijden de punten voor de Lichte Tour. Inmiddels is Hergen hem nu aan het trainen voor de Lichte Tour.

 

  

 

 Lord Leatherdale    

 Lord Loxley           

 Lord Sinclair       

 

 Weltlady

 Fairless

  Ferragamo            

 Alma

 Louise             

 Fruhling              

 Landadal

 Griselda

 Wanda

 Pericles xx

 Tina