KWPN bruin - geb. 2012 - 1.69m

Catoki – Landor S – Corofino - Landgraf


Herakles is het voorbeeld van een modern sportpaard, hij is lichtvoetig, springt met veel reflexen en lijkt zeer veel vermogen te hebben. Daarnaast beschikt hij over een prachtig exterieur en laat hij zich fijn rijden. Alle ingrediënten die een topatleet dient te hebben zijn daarmee verenigd in deze Catoki zoon Herakles. Reeds tijdens het verrichtingsonderzoek viel deze hengst op met zijn springmanieren en wist hij louter 8 of hoger te scoren op de springonderdelen. Inmiddels heeft Herakles enkele concoursen gelopen en daarbij vallen steeds zijn reflexen en voorzichtigheid op.

Vader Catoki liep zelf jarenlang succesvol op Grand Prix niveau, met goede resultaten in onder andere de GP van Vigo, Bordeaux, Doha, La Baule, Aken, Hickstead, Balve, Helsinki en Valkenswaard is de erelijst van vader Catoki op zijn minst indrukwekkend te noemen. Moeder La Costa is een staatspremiemerrie van de vorig jaar overleden Landor S. La Costa is een goed ontwikkelde merrie die over veel ras en uitstraling beschikt en goed in het rechthoeksmodel staat. In de pedigree van La Costa zien we vervolgens het bloed van de invloedrijke hengsten Corofino en Landgraaf I.

Herakles zal rustig verder worden opgeleid voor een carrière in de springsport en zal daarnaast via vers sperma beschikbaar zijn voor de fokkerij. Met zijn topkwaliteit zien we een grote toekomst voor deze beeldschone hengst. Herakles zal naast een mooi exterieur onder andere atletisch vermogen en reflexen kunnen toevoegen aan de fokkerij. Zijn galoppade beschikt over veel schakelvermogen en is lichtvoetig. Zoekt u een topatleet met een moderne uitstraling dan is Herakles een goede keus voor uw merrie.